Speeltuin de Wiebert

De groenste speeltuin van Uden!

Nieuws


Burendag 2013Burendag 2013
Zondag 29 september 2013 om 10:57

Geslaagde Burendag ‘t Huufke

UDEN - De stichting ’t Huufke en buurtvereniging ’t Huufke en speeltuin de Wiebert hebben zaterdag geslaagde burendag gehad in de speeltuin en wijkgebouw t’Huufke. Het was voor de derde keer dat er een burendag georganiseerd werd. Iedereen was zeer tevreden over de organisatie.

De kindermarkt die voor de tweede keer georganiseerd was, is goed verlopen. De bus met de voorstelling ‘Piet en het broertje van de Maan’ die Theaterspoor geregeld had, was afgeladen met kinderen. Van het Koor zonder Noten werd volop van genoten. Gilde Sint Barbara en Sint Lucia hebben een demonstratie gegeven en kinderen mochten op de grote trommel oefenen. 
Er waren buurtbewoners die voor de eerste keer burendag mee maakte bij ‘t Huufke. En ook zij vonden het een geweldig initiatief. “Zelfs om 17.00 uur moesten wij ouders en kinderen meedelen dat het afgelopen was. Ook zijn er die dag personen geweest die niet in het Hoevenseveld wonen maar in het centrum. Dit wil zeggen dat wij volgend jaar ons best gaan doen om Burendag weer te vieren,” aldus de organisatie. Zie verder de foto's in de fotogalerij.

«  Nieuws overzicht..