Speeltuin de Wiebert

De groenste speeltuin van Uden!

Nieuws


Eigen website de WiebertEigen website de Wiebert
Woensdag 21 april 2010 om 19:54

Speeltuinvereniging “de Wiebert” heeft een eigen Website gesponsord gekregen.

Vorig jaar heeft Solid-Web de speeltuinvereniging een aanbod gedaan om een eigen website te ontwikkelen. Dit hebben wij als vereniging met beiden handen aangenomen. In goed overleg met Solid-Web hebben we samen een mooie en duidelijke eigen website ontwikkeld.
Nu kan iedereen in een oogslag zien wat voor een mooie speeltuin in Uden ligt, en toegankelijk is voor iedereen. De Speeltuin “De Wiebert” ligt midden in de wijk Hoevenseveld aan de Cuijkstraat in een groene oase.
De speeltuin wordt elk jaar gekeurd door een erkend bedrijf op veiligheid.
Uit het rapport wat dan ontstaat, zal de speeltuinvereniging zorg dragen dat de speeltuin een veilige plaats is voor het spelende kind.
De speeltuin is ontstaan in de jaren ’60 en is gegroeid naar een speeltuin van deze tijd. Waar men enkele uurtjes door kan brengen op een woensdagmiddag. Of op de ander openingstijden.
Deze tijden kan men nu terug vinden op onze nieuwe website. Wij danken dan ook Solid-Web voor deze mogelijkheid. Solid-Web is een commercieel bedrijf, maar ook zeer begaan met mensen en organisaties die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Als vereniging zouden wij iedereen in Uden en omgeving aanraden om eens naar de nieuwe website te kijken www.speeltuindewiebert.nl.
Misschien herkent u iemand van u familie of je zelf op oude en nieuwe foto’s.
Veel plezier met kijken en we hopen dat het een mooie aanvulling is voor informatie voor Uden en omgeving.

«  Nieuws overzicht..