Speeltuin de Wiebert

De groenste speeltuin van Uden!

Nieuws


Gift voor speeltuin de WiebertGift voor speeltuin de Wiebert
Zondag 17 april 2011 om 19:52

Gift voor Udense speeltuin de Wiebert

UDEN - Marianne’s boekhandel heeft in de maand april als goed doel speeltuin de Wiebert uit gekozen om in aanmerking te komen voor 350 euro. De speeltuinvereniging is hier erg blij mee. Marianne’s boekwinkel heeft de speeltuinvereniging uitgekozen aan de hand van het persbericht van vorige maand.

Speeltuinvereniging de Wiebert heeft toen bekendgemaakt dat zij een toestel willen vervangen en dat al enkele sponsoren een gift hebben gedaan. Het wordt een toestel wat ook geschikt is voor het gehandicapte kind. De 350 euro van Marianne’s boekwinkel komt in dit project terecht. De vereniging ligt op planning om eind mei naar buiten te komen wat voor toestel het wordt. Nog 13% is het tekort, maar de zoektocht duurt voort.

De grote dragende kracht achter de boekwinkel blijft Marianne zelf. Ze krijgt steunaanvragen, beoordeelt deze en honoreert ze. Elke maand is de opbrengst van haar winkel ongeveer 350 euro. Dit bedrag doneert ze aan de projecten die haar steun vragen. Ze maakt een jaarplanning om zo eerlijk mogelijk het geld te verdelen. De projecten die ze steunt volgt ze ook. De winkel runt ze alsof haar leven er van afhangt. Elk dubbeltje en elke eurocent telt. Haar gedrevenheid, inzet en accuratesse heeft Marianne’s Boekwinkel tot een succes gemaakt. Met professionele deskundigheid sorteert Marianne de gebrachte boeken en het uitstallen in de winkel doet ze met smaak. Ze heeft naamsbekendheid opgebouwd. Mensen brengen veel boeken en veel mensen komen een kijkje nemen in de winkel om voor een mooi prijsje een interessant boek te kopen.

«  Nieuws overzicht..