Speeltuin de Wiebert

De groenste speeltuin van Uden!

Nieuws


OproepOproep
Maandag 24 februari 2014 om 13:39

Toezicht speeltuinwerk. Er samen iets leuks van maken. 

Speeltuin De Wiebert is opzoek naar vrijwilligers die in een seizoen mee willen functioneren als toezichthouder(ster) Wij zijn al blij als er een vrijwilliger 1 of 2 uurtjes zich in wil zetten per week voor speelplezier van kinderen. We draaien via een rooster met vrijwilligers tijdens de openingstijden. Dus ook oma’s of opa’s zijn welkom. Of iemand die je kent. Men hoeft niet lid te zijn. Ook zijn wij opzoek naar ouders die in het bestuur willen zitten. Mee praten over verbeteringen en mee helpen bij activiteiten.
Tevens heb je contact met de ouders of opa’s of oma’s van de kinderen.

Wat wordt er verwacht?

Tijdens de openingstijden de poort openen en entree ontvangen van de niet leden die gebruik willen maken van de speeltuin. Je hebt zelf een centrale plaats waar men de kinderen of volwassen ontvangt. Via een lijst die ter plaatsen is, checkt men of iemand lid is of niet. Vaak zeggen de kinderen dat uit zich zelf al. In de speeltuin zijn ook enkele regeltjes die niet toegestaan zijn.

Tevens opent je het toilet en ook hier heb je toezicht op. Er komen tijden voor dat er maar 5 kinderen zijn. Maar ook dat er 25 er zijn. Tijdens schoolvakantie is de speeltuin elke middag geopend. Gemiddeld is een vrijwilliger ongeveer tussen de 20 en 35 uur aanwezig per seizoen. Het komt ook voor dat het meer is. Dit ligt helemaal aan de persoon die er tijd in wil steken om als vrijwilliger mee te willen functioneren in de speeltuin.

  

Momenteel zijn wij opzoek naar vrijwilligers voor maandag en donderdag van 16.00 tot 17.00 uur. En eventueel bereid zijn om op toer beurt op zaterdag middag mee te willen draaien in het speelseizoen rooster.

 

U kunt contact opnemen met mijn via de mail.petervanlanen@kpnmail.nl

 

 

«  Nieuws overzicht..