Speeltuin de Wiebert

De groenste speeltuin van Uden!

Nieuws


SpecsaverSpecsaver
Zondag 14 april 2013 om 11:37

Specsavers Steunt

Zoals u weet spaart de lokale Specsavers-winkel voor Veilig spelen in de speeltuin de Wiebert te uden. Voor elk verkochte bril of hoortoestel doneert de winkel een vast bedrag aan Stichting Specsavers Steunt. De spaarronde verliep tot op heden van september tot september, echter dit willen wij gaan wijzigen.

Verlenging spaarronde
Wij hebben besloten om de spaarronde te verlengen tot en met december 2013 (in plaats van september 2013). Dit heeft administratieve redenen, maar dit betekent ook dat het totale gespaarde bedrag voor uw doel hoger gaat worden; er wordt immers een paar maanden langer voor uw doel gespaard! Aan het begin van 2014 keren wij vervolgens het gespaarde bedrag aan uw lokale doel uit. 


Aandacht voor Stichting Specsavers Steunt in 2013
In 2013 organiseren wij regelmatig activiteiten om aandacht te vragen voor het goede werk van uw doel, de steun van de Specsavers-winkel en voor Stichting Specsavers Steunt in het algemeen. In de komende twee maanden starten wij bijvoorbeeld met een geweldige actie, waarmee u kans maakt op een helpende hand en meer (media)aandacht voor uw doel. Meer kunnen wij hierover helaas nog niet vertellen, maar half april ontvangt u informatie over deze actie per e-mail.  
 

«  Nieuws overzicht..