Speeltuin de Wiebert

De groenste speeltuin van Uden!

Nieuws


Stem op onsStem op ons
Maandag 9 juli 2012 om 11:38

Stem op ons.

Uden- Speeltuinvereniging de Wiebert blijft bezig met veiligheid.
 Daarom heeft de vereniging zich aangemeld bij Stichting Specsavers Steunt.
Zij zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en leveren graag een bijdrage aan het goede werk van liefdadigheidsinstellingen. Wij bestaan al 47 jaar in Uden. In al die jaren is er veel veranderd op het gebied veilig spelen voor de jeugd. Onze wens is om volgend jaar te starten met extra onderhoud van enkele toestellen. Zodat de kinderen uit Uden en omgeving nog diverse jaren weer veilig kunnen spelen. B.v de schommel.
Stem op ons. Ga naar de website van Stichting Specsavers Steunt.
Zoek een doel op trefwoord : BV Wiebert of speeltuin en ga dan verder.
En breng je stem uit. Elke 24 uur kun je dit doen. Van dinsdag 3 juli t/m vrijdag 31 augustus. kan iedereen een extra stem uitbrengen op het doel. Dit doe je door het doel te liken (Facebook), respecteren (Hyves) en +1en (Google+). Gebruik hiervoor de social media-buttons op de pagina van het goede doel of de overzichtspagina van alle doelen per vestiging.
De twee goede doelen met de meeste stemmen uit de regio van de winkel zijn de 'winnaars'. Voor deze organisaties wordt een jaar lang gespaard. Ook via onze website www.speeltuindewiebert.nl  kan men een stem uitbrengen. Ga naar de link goede doel Specsavers.

 

Indien je het een goed initiatief vindt geef dit door aan u familie of vrienden zodat zij ook een stem uit kunnen brengen.

 

Vanaf 3 juli tot 31 augustus kunt u elke 24 uur een stem uitbrengen op het goede doel.

 

Bedank namens de speeltuinvereniging De Wiebert.

 

«  Nieuws overzicht..